Gazi Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ Bu toprakların milli ve manevi değerleri ile evrensel değerlerini özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız. İLKELERİMİZ Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist çalışkan ve üretken, Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.

Başarılar:

Saatler: SABAH: 07.50 - 12.30 ÖĞLE: 13.10 - 17.40
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis ile ulaşım mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: 1) 15 temmuz anısına şubeler arası futbol turnuvası 2) şubeler arası kızlar voleybol turnuvası 3) şubeler arası mendil kapmaca turnuvası 4) şubeler arası futsal turnuvası 5) şubeler arası basketbol turnuvası
Bilimsel Etkinlikler: 1) şubeler arası bilgi-kültür yarışması 2) TUBİTAK etkinlikleri 3) teknolojik farkındalık oluşturma çalışmaları (drone yapımı, robot yapımı)
Proje Çalışmaları: 1) DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI 2) KADEP ÇALIŞMALARI 3) KAHRAMANMARAŞ BİLGİ İLE BULUŞUYOR KİTAP OKUMA 4) BAŞARIYI OKULLA YAKALA

WEB - https://kmarasgazi.meb.k12.tr